Skriv ut

Trädgårdsskötsel

Har du några problem med ogräs i din trädgård?

Behöver du hjälp med gräsklippning av din gräsmatta, krattning/räfsning på tomten?

Vi har svaret på alla dina behov, tack vare våra ogräsrensningstjänster. Vi vill spara tid för alla dessa trädgårdsarbeten som kan vara mycket svåra i ditt fullspäckade schema. Det är därför vi strävar efter att förse dig med ett brett utbud av allmänt trädgårdsarbetestjänster, så att du kan vara säker på din trädgård är i bra form varje säsong och du får spendera mer tid med nära och kära!

Vi finns tillgängliga för antingen enstaka säsonger av trädgårdsarbete eller vanligt jobb under hela året, såsom gräsklippning, beskärning av gräsmattans kanter, gräva över gränserna, ogräsmedelsbehandlingar för uteplatser, enheter och markfrigång.

Vårt professionella team, med en fantastisk trädgårdsskötselsbakgrund kommer att hjälpa dig att ta itu med trädgårdsfrågor och se till att dessa arbetstillfällen utförs vid rätt tid på året, för att ge en stor yta och upprätthålla optimal utveckling av dina växter! Start från tidig vår till sen höst (om vädret tillåter), är vad vårt team vill passa dina behov efter och ge dig regelbundna service för din trädgård. Då kan du slappna av och njuta av din trädgård, så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Copyright by Pelle Ekblad Fastighetsskötsel  AB                                                                                                               Webbdesign & support: MODESIGN